Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
| Гергардт Иван |
20.10.2007, 0:10
|
![]() Язык чешется от слов-паразитов... :) ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 8 975 Регистрация: 29.12.2005 Из: Закарпатье, Берегово Пользователь №: 2 |
Тут всевозможный материал о трагедии в Днепропетровске, который по каким либо причинам не вошел в основную тему об этом...
(ну не всегда уместно, например, было размещать... иначе каша вышла бы... но и выкидывать эти строки нельзя было) . Демо. |
![]() ![]() |
| Гергардт Иван |
20.10.2007, 0:31
|
![]() Язык чешется от слов-паразитов... :) ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 8 975 Регистрация: 29.12.2005 Из: Закарпатье, Берегово Пользователь №: 2 |
Цитата "Форум друзей" ФИЛЬТРУЕТСЯ для некоторых украинских сетей и их пользователей. Надеюсь, случайность... Даже не тешь себя смешными надеждами... Случайность... Сегодня "всё включено"... пакет такой есть. Правильней - все, а не всё. И хотя я знаю и вижу их пробои, но действует это неприятно. Нет, Демчик, я не такой уж наивный дурачёк, как многим хотелось бы. Фильтрация подтвердилась по нескольким провайдерам. Технически, к сожалению, плохо доказуемо, но, когда посоветовал людям использовать прокси сервера зарубежников - помогло. Ну и тот факт, что уже почти неделю в нашей сети шуруют четверо наглых хакерят - тоже кое о чем говорит... Кстати - там тоже кое-что связано с газом... (параноя, конечно, правда? ) Цитата Но то, шо мы тут болтаем - это ничего, это пока никого не пугает. Их заинтересовала, правда, инфа, которая получена "по-черному" про Иванкова... Думаешь? Чуть позже докажу, что это не так... Цитата Меня уже достали, честно говоря, "дружественные" разговоры... В прямом смысле дружественные - столько друзей вдруг стало... Да все , как из-под земли выросли... Вдруг. У Тебя тоже? Мдя... Ну ладно, приведу-ка я ещё кой какие провокации... Читай дальше внимательно, ок? ================= didaio - пару слів щодо "піару на крові"... Помнишь ли это, старик? Ты мне тогда возразил... Но смотрим и анализируем дальше: didaio Цитата 18 жовтня 2007 14:08 Вибух будинку. День шостий, частина перша Повідомляю новини станом на 11:45. Задня стінка третього під’їзду і досі стоїть. Точніше, продовжує нахилятися в бік завалу. Шуфрич розповів про найімовірніший варіант розвитку подій. Стінку обв’яжуть тросами і закріплять їх знизу, так, щоб троси утримали стінку, якщо вона почне падати. Тим часом монтажники, які за словами Шуфрича будували цей будинок, поплитно розбиратимуть цю стіну до 5-6 поверху. На завалі проходять роботи з мінімальним використанням людської сили і залученням легкої техніки. За словами Шуфрича, близькі людей, які можуть знаходитися під завалами, зрозуміли рятівників і ту небезпеку, яка їм у випадку нового обвалу, і погодились на максимально обережне проведення пошуково-рятувальних робіт. Україні свої послуги пропонували інші країни, але влада від цієї допомоги відмовилися. У МНС стверджують, що Україна має у своєму розпорядженні всі необхідні засоби для ліквідації наслідків аварії. Між тим в самій Україні розвернулася справжня боротьба, хто більше грошей дасть. Державна комісія сьогодні прийняла рішення завтра виплатити кожному потерпілому по 2000 грн. Крім того, один з українських благодійних фондів виплатить по 5000 грн. на кожну квартиру I, ІІ під’їздів, 10000 грн. — на квартиру з IV під’їзду, 20000 грн. — на квартиру з III під’їзду. Окремі виплати будуть здійснені для родин, в яких загинули люди. На різних благодійних рахунках зараз знаходиться 2 млн. грн. До цієї суми не включені 10 млн., наданих Рінатом Ахметовим. Крім того, держкомісія прийняла рішення надати мешканцям зруйнованого будинку статус потерпілих унаслідок техногенної катастрофи. Також вони визнані потерпілими по карній справі, відкритій за фактом вибуху газу в жилому будинку. Сьогодні Шуфрич вкотре наголосив, що мешканці приватних будинків, які знаходяться біля зруйнованого, мають такий самий статус, як і мешканці десятиповерхівки. І їм буде надана така ж допомога, як й іншим. Однак, зараз у штабі мешканці 127 розподілені на групи по під’їздах і саме так з ними працюють чиновники. Для мешканців приватних будинків окремої групи не створено. Сподіваюсь, до вечора вдасться владнати цю ситуацію. Вже 2 родини придбали собі нові квартири. За чутками, ці люди працюють у Приватбанку і купівля стала можливою саме завдяки допомозі банку. Станом на сьогоднішній день ще 5 родин знаходяться на фінальній стадії покупки нової квартири. Люди продовжують виносити речі з І, ІІ під’їздів, а мешканцям IV важкі речі виносять рятівники, а м’які — просто скидують вниз. Вчора у місті сталося 5 підтверджених випадків нового витоку газу. За словами Шуфрича, це був насправді не газ, а спеціальна речовина, яку пускають у труби спеціально перед запуском газової системи, щоб з’ясувати де є витоки. Наскільки це відповідає дійсності — не знаю, хай кажуть спеціалісти. Цей текст можна використовувати лише в некомерційних цілях з обов’язковим зазначенням джерела і посилання. P.S. На місце трагедії ще очікуються візити чиновників різних рівнів... 18 жовтня 2007 21:08 Танок рук Ющенка - то-то он так Шуфрича хвалит ))) Цитата 18 жовтня 2007 21:23 Вибух будинку. День шостий, відмазування Сьогодні до Дніпропетровська з Києва прибув юрист "Газексу", який намагався "відмазати" трьох керівників "Дніпрогазу", що сидять за ґратами. Незважаючи на мільйонні суми, які пропонувалися можновладцям, йому нічого не вдалося. Бабушкінський райсуд постановив обрати мірою запобіжного заходу утримання під вартою. За інформацією з власних джерел, категорично проти відпускання Шуфрич, мер міста Куліченко, а голова обладміністрації — хитається. Цей текст можна використовувати лише в некомерційних цілях з обов’язковим зазначенням джерела і посилання. 19 жовтня 2007 10:07 Цитата Вибух будинку. День сьомий, жертви Станом на 7 годину ранку всього знайдено 21 загиблого. Серед них 7-річна Влада Костарєва, яку останні 2 дні активно шукали на житловому масиві. У списку безвісти зниклих лишається 2 осіб. Цей текст можна використовувати лише в некомерційних цілях з обов’язковим зазначенням джерела і посилання. 19 жовтня 2007 12:01 Цитата Вибух будинку. День сьомий, компенсації Мешканцям зруйнованого будинку сьогодні надали перелік з 223 квартир на первинному ринку (термін здачі в експлуатацію від 2 тижнів до 6 місяців) та 500 - на вторинному. Усі квартири будуть продані за собівартістю, вартість кв.метру не перевищуватиме $1500. Протягом трьох днів люди мають зробити вибір. Завтра має відбутися зустріч між місцевою владою і акціонерами "Дніпрогазу", які мають прилетіти з Росії. За словами Шуфрича, для того, щоб зберегти у своїй власності компанію, акціонерам, як мінімум, необхідно буде повернути в український бюджет 103,5 млн. грн. та довести свою здатність керувати компанією. Цей текст можна використовувати лише в некомерційних цілях з обов’язковим зазначенням джерела і посилання. Цитата Комент: ithaka_girl on 2007-10-19 09:10 (UTC) Cкільки-скільки? Щось мені здається, що в Києві квартири дешевші. А це ж іще, кажуть, собівартість! А мат. допомога для придбання житла не передбачається? 19 жовтня 2007 14:44 Цитата Вибух будинку. День сьомий, рятувальні роботи Вранці Шуфрич заявив, що роботи на завалі ведуться 1 важким і 2 легкими маніпуляторами. При цьому головною метою рятівників залишається знайти 2 людей і передати рідним у прийнятному вигляді. Зараз з боку видно, що на завалі працює середніх розмірів екскаватор. Якщо розбір завалу триватиме у такому темпі, то вже вночі розбір закінчать. Цей текст можна використовувати лише в некомерційних цілях з обов’язковим зазначенням джерела і посилання. 19 жовтня 2007 @ 14:44 Цитата Вибух будинку. День сьомий, рятувальні роботи Вранці Шуфрич заявив, що роботи на завалі ведуться 1 важким і 2 легкими маніпуляторами. При цьому головною метою рятівників залишається знайти 2 людей і передати рідним у прийнятному вигляді. Зараз з боку видно, що на завалі працює середніх розмірів екскаватор. Якщо розбір завалу триватиме у такому темпі, то вже вночі розбір закінчать. Цей текст можна використовувати лише в некомерційних цілях з обов’язковим зазначенням джерела і посилання. 19 жовтня 2007 @ 16:29 Цитата Вибух будинку. День сьомий, крапка. За попередніми даними знайшли 23 загиблого, останнього зі списку зниклих безвісти. 19 жовтня 2007 20:08 Цитата Вибух будинку. День сьомий, частина остання Рятувальні роботи на місці зруйнованого будинку в Дніпропетровську завершені. У списках загиблих 23 особи. Практично всі вони загинули під час вибуху. Лише двоє померли в лікарнях. Зараз у лікарнях лишається 16 людей, двоє з них, дівчинка і жінка похилого віку, у стабільно-важкому стані. Лікарі запевняють, що їх життю нічого не загрожує. Близько 16 години Шуфрич зібрав рятівників і виступив перед ними зі словами подяки. Після цього рятівники і МНСники продовжили прибирати уламки перед третім під’їздом. Близько 17 години місце робот відвідало найвище керівництво на чолі з Клюєвим, який також подякував рятівникам. Коли з-під зруйнованого під’їзду поїхав останній кран рятівники вбили дерев’яні коли і обв’язали межі третього під’їзду червоною стрічкою "МНС України", позначивши таким чином аварійно-небезпечну зону. Пізніше на прес-конференції Андрій Клюєв повідомив, що будинок буде переданий будівельникам, які його розбиратимуть. А враховуючи, що будинок в надзвичайно аварійному стані, будівельникам допомагатимуть 80 МНСників. Потім на місці зруйнованого будинку розіб’ють парк і встановлять пам’ятник на честь загиблим у жахливій катастрофі. У 76 школі ще кілька тижнів працюватиме штаб. Учнів з цієї школи тимчасово перевели до сусідньої 140. У штабі вже не буде лікарів, але залишаться представники різних органів влади, банків. Постійно у Дніпропетровську перебуватиме хтось з міністрів, чи-то Шуфрич, чи Яцуба. За словами віце-прем’єр-міністра з ПЕК Андрія Клюєва наступні тижні спеціальна комісія перевірятиме діяльність усіх обл-, міськ-, та райгазів. І за результатами перевірки буде прийнято рішення про можливі зміни у правах на власність. У самому ж Дніпропетровську без газу лишається 4000 квартир. Голова облради Юрій Вілкул переконаний, що газопостачання буде відновлено у повному обсязі за 3-5 днів. Для цього вже придбані необхідні речі, як-то шланги, газові плити, тощо. А для мешканців будинку №127 по вул. Мандриківський починається чи не найскладніший етап — перехід з надзвичайного стану до звичайного життя. Пошук квартир, зусилля для отримання всього, що наобіцялі можновладці, спроби залишити катастрофу позаду і почати нове життя. І тільки для 23 осіб усе скінчилося 13 жовтня. Сподіваюся, вони потрапили у кращий світ. Сім надзвичайних днів Цей тиждень залишив свій відбиток і в моєму житті. Все почалося з випадково почутої фрази у маршрутці про вибух будинку. А закінчується просто зараз, біля комп’ютера. Останній раз у такому режимі я жив 3 роки тому під час Помаранчевої революції. І зараз, як і тоді, я отримав колосальний досвід, який неодмінно допоможе у майбутньому. Я познайомився з безмежною кількістю нових людей, зрозумів певні тонкощі журналістського ремесла, побачив свої слабкі й сильні сторони. Я намагався працювати у двох напрямках: об’єктивне оперативне висвітлення подій та допомога потерпілим. При чому виконання останнього через журналістську роботу (тобто, інформування потерпілих або інформування суспільства про потреби потерпілих). І читаючи відгуки на свої репортажі мені було дуже приємно бачити позитивну реакцію, нові ідеї чи корисні посилання. А ще більше радості мені надавали слова подяки від людей, в яких ця трагедія щось забрала: спокій, дорогі речі, помешкання. Я намагався не спілкуватися з людьми, які втратили своїх близьких. Останні кілька днів до трагедії я замислювався над питанням про журналістську етику. Колись у LiveJournal була палка дискусія про обов’язок воєнного журналіста: врятувати людину від смерті чи описати (сфотографувати) цю смерть. Плюс на останньому Мангеттенському фестивалі короткометражних фільмів перемогла стрічка, в якій піднімалося саме це питання. Здається, цей надзвичайний тиждень допоміг мені знайти відповідь. Журналіст не повинен втручатися у перебіг подій, але використовуючи свої можливості має запобігати новим трагедіям. Наприклад, журналіст має написати як поводитися в тій чи іншій ситуації, надати всю необхідну інформацію про небезпечні для життя райони, але якщо вже десь трапляється щось надзвичайне — він має стежити, щоб потім про це написати. Залишаючи місце трагедії я пройшовся вздовж усіх трьох масивів, які також постраждали від аварії. В будинках на цих масивах досі відсутні газ і опалення. Я йшов, прокручував події останніх днів, а з голови не виходило обличчя однієї жінки. Вперше я побачив її 13 числа. Вона стояла біля кордону міліції і чекала свого 10-річного сина. Ввечері ми зустрілися біля завалу. Вона ридала, а я намагався її заспокоїти. Вона простояла біля будинку ще 3 дні. А вчора тіло її сина витягли з-під завалу. За ці 7 днів жінка в прямому сенсі висохла. Саме її обличчя асоціюватиметься в мене з цією катастрофою. Оскільки воно передає увесь біль, усю жахливість того, що відбулося 13 жовтня о 10:20 у Дніпропетровську. |
| Гергардт Иван |
20.10.2007, 1:02
|
А теперь глянь сюда:
http://a-kulik.livejournal.com/110066.html Этот парень - писал правду и НЕ ИМЕЛ официальных источников. А didaiо - гонит официал и строчит как электровеник. Почему строчит? Так это и есть его работа, за которую платят деньги. Куда же подевался a-kulik ? Опять таки интересно - почему didaio пишет на украинском, хотя явно чувствуется, что он русский? Ведь для того, чтоб больше людей узнало - логичнее писать на русском, нет? Далее - журнал didaio платный и использует RSS для своей популяризации, что само по себе, в принципе, тоже говорит о наличии спецов. Ну а теперь - самое интересное: 18.10.2007, 22:46 я написал следующее: Цитата Когда угар пройдёт, многие поймут, что там затевалась большая стройка... А людей - просто аферисты в жертву принесли ((( Не зря же всё это люди пишут... А уже 19 жовтня 2007 20:08 у didaio прозвучало это: Цитата Пізніше на прес-конференції Андрій Клюєв повідомив, що будинок буде переданий будівельникам, які його розбиратимуть. А враховуючи, що будинок в надзвичайно аварійному стані, будівельникам допомагатимуть 80 МНСників. Потім на місці зруйнованого будинку розіб’ють парк і встановлять пам’ятник на честь загиблим у жахливій катастрофі Ну каким чувствительным человеком стал Клюев резко, правда? С чего бы это? А учитывая приведённые и Тобой, Демчик, посты о явной НЕВОЗМОЖНОСТИ взрыва без резкого засыпания всех служб, версия об причинах взрыва опять таки упирается в БОЛЬШИЕ ДЕНЬГИ. Больно уж хочется властям убаюкать народ туфтой... Это - явно неспроста. Что-то не припомню такого ажиотажа у Шуфрича при фосфорной аварии... А ведь там жертв - гораздо больше... |
| Гергардт Иван |
20.10.2007, 1:09
|
Кстати - выставил я это предположение тут:
http://blog.nso.org.ua/blog/1189/#c11567 Ответ: Цитата Эт паранойя, дружище. Выдыхай. Кажется, скоро у Виктора Михалыча одним клиентом станет больше... |
![]() ![]() |
|
Текстовая версия | Сейчас: 3.9.2010, 7:10 |